Animated GIF

EL TALLER DE L'ARTISTA

Espai per expressar i crèixer

Cursos on line

Desenvolupa les teves habilitats artístiques des de la comoditat del teu propi espai, amb sessions captivadores que ja s’han realitzat i es troben disponibles en format de vídeo (per YouTube o Instagram) perquè els puguis gaudir quan millor et vingui de gust. Connecta amb la teva passió per l’art i explora un univers de possibilitats creatives i terapèutiques amb l’art.

Dibuixem durant les 13 nits santes

En aquest espai busquem compartir amb vosaltres els dibuixos de les madones renaixentistes a partir del dibuix de formes durant les 13 nits santes. És una formació via Instagram, curs en diferit.

Acompanyament creatiu

Consta de 2 mòduls amb 6 mentories cadascun perquè els adults experimentin les activitats proposades i així poder adaptar-les als més menuts. És una formació via YouTube, curs en diferit.

Segells planetaris de R. Steiner.

Dibuixarem els segells cercant la manera més dinàmica per facilitar i així obtenir bon resultat. Veurem la correlació amb les energies dels dies de la Setmana Santa. Vivència terapèutica de mort i resurrecció sanadora i terapèutica És una formació via Instagram, curs en diferit.

Dibuix de formes

Els dibuixos de formes són el moviment essencial de creixement de la Natura i s’expressen en totes les cultures. Són formes que ens ajuden a regular el sistema respiratori i la alteració del ritme. Tan necesari en aquests dies. És una formació via Instagram, curs en diferit.

"Déu en inescrutable voluntat, ha escollit la recta i la corba per gravar al món per mitjà d'elles la divinitat del creador, així la saviesa divina ha imaginat el món de la dimensió l'ésser total del qual està contingut en les diferències entre la recta i la corba".

Johannes Kepler.

Skip to content