Animated GIF

EL TALLER DE L'ARTISTA

Espai per expressar i crèixer

L'artteràpia

Al Taller de l’Artista, es treballa des de la pedagogia Waldorf aplicant l’artteràpia Antroposòfica.

L’artteràpia és un acompanyament des de la impressió, on les activitats i propostes ajuden a desenvolupar el “jo” de la persona per a esdevenir un ésser lliure.

Explorant la creativitat: conversa amb Núria Capdevila Arús a REINVENCIÓ 3A

REINVENCIÓ 3A, Núria Capdevila Arús, artista i directora de El Taller de l’Artista, ens convida a explorar la seva visió única de l’art com a eina transformadora. Descobreix com utilitza la pedagogia Waldorf i l’artteràpia en tallers presencials i en línia. Un episodi carregat d’inspiració per a tots els amants de la creativitat. Escolta la seva història fascinant avui mateix. 

Com ho fem?

Fem ús de materials naturals per a mantenir l’escalfor anímica.

Seguim el ritme de les estacions de l’any al llarg del curs, donant sentit així al nostre ritme interior sentint-nos part d’un tot.

Treballem aspectes com la concentració/expansió, fred/calor, estructura/desestructura, llum/foscor, lleugeresa/pesadesa.

Ens proporciona una vivència artística on la persona per ella mateixa busca les seves pròpies capacitats per fer un procés de transformació i sanació segons les seves necessitats. L’artteràpia es pot aplicar a partir dels 4 anys i en qualsevol situació, desequilibri o malaltia, sigui física, emocional, mental o d’alguna vivència biogràfica.

Per fer una teràpia no és necessari tenir una malaltia, també serveix com a eina d’autoconeixement i transformació.

El modelat i volum ens aporten les forces de la voluntat.
La vivència del color ens connecta amb el sentir.
Allò vinculat al dibuix ens porta al pensar.

L'Art de l'expressió: conversa amb Núria Capdevila, l'ànima del TALLER DE l'Artista

Exploreu l’univers màgic del Taller de l’Artista a través d’una enriquidora conversa amb la talentosa Núria Capdevila a Radio Andorra. Després d’uns quants anys d’inspiració i aprenentatge compartit amb centenars d’alumnes, la Núria ens convida a fer un viatge des de l’ordinari cap a l’extraordinari. Amb la seva mirada clara i l’acompanyament dolç, descobrim com l’art es converteix en una eina transformadora per expressar-se i créixer.
Ves al contingut