Animated GIF

EL TALLER DE L'ARTISTA

Espai per expressar i crèixer

Dibuix de formes

Els dibuixos de formes són el moviment essencial del creixement de la natura, de l’aigua, del vent…que s’expressen i veiem reflectits a totes les cultures.

El dibuix en general ens porta en pensar, per això l’escriptura és en si un dibuix de formes que ens ajuda a donar significat a les nostres idees.
En realitzar aquests dibuixos ajudem a calmar l’activitat neuro sensorial, actuen donant més claredat, ens donen ritme i centre en la nostra respiració portant-nos a un estat de calma tan necessari en aquests temps.

Podem interioritzar el moviment dibuixant a l’aire i realitzant amb una corda per integrar, posteriorment plasmar al paper mitjançant el traç creant un entreteixit amb el moviment.

Podem realitzar figures molt senzilles i gradualment anar complicant-les amb traç de carbonet i ombreig, amb clarobscur o ceres/llapis de colors.

Déu en inescrutable voluntat, ha escollit la recta i la corba per gravar al món per mitjà d’elles la divinitat del creador, Així la saviesa divina ha imaginat el món de la dimensió l’ésser total del qual està contingut en les diferències entre la recta i la corba
Johanes Kepler

Ves al contingut