Animated GIF

EL TALLER DE L'ARTISTA

Espai per expressar i crèixer

Tallers de Setmana Santa 2024

…Shhh

Darrera una façana de colors del carrer Bismark s’hi amaga un tresor. Un tresor on se sent el xiuxiueig de nens i nenes, cançons dolces i tendres que ens parlen de les estacions de l’any, fa olor de pintures boniques i es respira rialles d’infants. Un raconet d’aquells on un s’hi troba a gust, on tot pren forma i color mentre moldeja per dins, grans i petits conviuen i s’ajuden, petits artistes que es van descobrint. Espelmetes i fades, nans i estrelles, la fressa d’uns i altres rentant paletes, buidant pots, obrint calaixos i rentant-se les mans, al Taller de l’Artista fem les coses més belles, això és la vida, això és l’home, això és l’art…

Laia Lòpez Arboleda

VIUREM L’ARRIBADA DE LA PRIMAVERA

Espai per expressar i créixer. Pintura, fang, manualitats, dibuix, aquarel·la, fusta, llana, ceres, contes… i molt més!

EL TALLER OFEREIX:

Horari: de 9.00 a 14.00h

25, 26, 27 i 28 de març 145€

Programació: Ens trobem al taller infants i joves, 5 a 15 anys, compartim el matí com una família, van ​escollint diferents treballs que el​s agradaria fer i els grans ajuden als petits i els petits ensenyen als grans, esmorzem plegats i anem al parc a mig matí on fem bombolles de sabó gegants, dibuixos amb guixos de colors, massatges i contes.
Per a l’infant, l’art alimenta la seva imaginació, la seva autoestima i potencia la seva creativitat i capacitat de pensament.
Els nens i nenes es troben a gust, acompanyats amb l’art i contents de descobrir del què són capaços de fer amb la seva creativitat tot passant una bona estona de les vacances escolars.
El matí passa volant! L’últim dia ens acomiadem i ho celebrem!

Cal portar:
Bata i esmorzar
Fitxa omplerta i fotocopia b/n de la targeta sanitària

INSCRIPCIONS OBERTES
NO ES FAN RESERVES, LA INSCRIPCIÓ es formalitza quan es fa la paga i senyal de 50€ la resta s’abonarà en iniciar els tallers.

És imprescindible la visita al taller dels nous alumnes per tal de que coneguin l’espai i a mi. D’aquesta manera vindran relaxats el primer dia doncs tenen una primera impressió.

Skip to content