Animated GIF

EL TALLER DE L'ARTISTA

Espai per expressar i crèixer

Tallers Estiu 2021

Darrere una façana de colors del carrer Bismark s’amaga un tresor. Un tresor on es sent el xiuxiueig de nens i nenes, cançons dolces i tendres que ens parlen de les estacions de l’any, fa olor de pintures boniques i es respira rialles d’infants. Un raconet d’aquells on un s’hi troba a gust, on tot pren forma i color mentre moldeja per dins, grans i petits conviuen i s’ajuden, petits artistes que es van descobrint. Espelmes i fades, nans i estrelles, el soroll d’uns i altres rentant paletes, buidant pots, obrint calaixos i rentant-se les mans, al Taller de l’Artista fem les coses més belles, això és la vida, home, això és l’art.

  • Laia Lòpez Arboleda

Viurem l’ambient estiuenc!

Espai per expressar-se i créixer. Pintura, fang, manualitats, dibuix, aquarel·la, fusta, llana, ceres, contes i molt més…

El taller ofereix

Horari: 9:00h a 14:00h – 155 € setmanals

Torns setmanals:

● 28 de juny
● 5 de juliol
● 12 de juliol
● 19 de juliol
● 26 de juliol
● 30 d’agost
● 6 de setembre

Programació: ens trobem al taller nens i joves, de 5 a 15 anys, compartim el matí com una família, trien diferents treballs que els agradaria fer i els grans ajuden als petits i els petits ensenyen als grans, esmorzem junts i anem al parc a mitja matí on fem bombolles de sabó gegants, dibuixos amb guixos de colors, massatges i contes.

Per al nen, l’art alimenta la seva imaginació, la seva autoestima i potencia la seva creativitat i capacitat de pensament.

Els nens i nenes es troben a gust, acompanyats amb l’art i contents de descobrir el que són capaços de fer amb la seva creativitat passant una bona estona de les vacances escolars. La matinada passa volant! L’últim dia de la setmana ens acomiadem i ho celebrem! Els grups són reduïts, 8 alumnes màxim.

Cal portar:

● Bata i esmorzar
● Fitxa emplenada i fotocòpia b/n de la targeta sanitària

Inscripcions obertes
No es fan reserves, la inscripció es formalitza quan es realitza l’abonament al taller.

Ves al contingut