Animated GIF

EL TALLER DE L'ARTISTA

Espai per expressar i crèixer

Tallers de Nadal

…Shhh

Darrera una façana de colors del carrer Bismark s’hi amaga un tresor. Un tresor on se sent el xiuxiueig de nens i nenes, cançons dolces i tendres que ens parlen de les estacions de l’any, fa olor de pintures boniques i es respira rialles d’infants. Un raconet d’aquells on un s’hi troba a gust, on tot pren forma i color mentre moldeja per dins, grans i petits conviuen i s’ajuden, petits artistes que es van descobrint. Espelmetes i fades, nans i estrelles, la fressa d’uns i altres rentant paletes, buidant pots, obrint calaixos i rentant-se les mans, al Taller de l’Artista fem les coses més belles, això és la vida, això és l’home, això és l’art…

Laia Lòpez Arboleda

Espai per expressar i créixer. Pintura, fang, manualitats, dibuix, aquarel·la, fusta, llana, ceres, contes… i molt més!

VIUREM L’AMBIENT DEL NADAL

EL TALLER OFEREIX:

Programació: Ens trobem al taller infants i joves, 5 a 15 anys, compartim el matí com una família, van ​escollint diferents treballs que el​s agradaria fer i els grans ajuden als petits i els petits ensenyen als grans, esmorzem plegats i anem al parc a mig matí on fem bombolles de sabó gegants, dibuixos amb guixos de colors, massatges i contes.
Per a l’infant, l’art alimenta la seva imaginació, la seva autoestima i potencia la seva creativitat i capacitat de pensament.
Els nens i nenes es troben a gust, acompanyats amb l’art i contents de descobrir 
del què són capaços de fer amb la seva creativitat tot passant una bona estona de les vacances escolars.
El matí passa volant! L’últim dia ens acomiadem i ho celebrem!

Cal portar:
Bata i esmorzar
Fitxa omplerta i fotocopia b/n de la targeta sanitària

INSCRIPCIONS OBERTES
NO ES FAN RESERVES, LA INSCRIPCIÓ es formalitza quan es fa la paga i senyal de 50€ la resta s’abonarà en iniciar els tallers.

És imprescindible la visita al taller dels nous alumnes per tal de que coneguin l’espai i a mi. D’aquesta manera vindran relaxats el primer dia doncs tenen una primera impressió.

Ves al contingut